Glad Midsommar på er allihop :)

img_2870 (MMS)

Glad Midsommar på er allihop :)


Hello tänkte göra en liten update till er....

img_2911 (MMS)

Hello tänkte göra en liten update till er... Är som ni vet nere i Skåneland, varit här sen i lördags... Fest och hästsemester är det nu. Fast saknar hästarna redan:/...  Enda negativa just nu är att min kropp har bestämt sig för att ha en bad period så har sån enorm värk visa stunder så det är nästintill löjligt...  Men iaf nu kollar jag och älsklingen på TV, imån blir det in till lund och Nova...  Hästarna mår bra eller lillen har varit lite krass och med feber, men det låg nästan normalt igår och idag oxå, han ska tempas imån oxå. Sessan däremot mår toppen och enligt Denise så tar hon det här med 24/7 utevistelse bra... Hade legat och sovit med boysen härromdagen vilket gör mig lugn :)...  Men vi höres snart igen :)


Min födelsedag :)

Idag fyller lilla jag 21... Börjar bli gammal nu hihi




+ att det är 11 månader med världens bästa idag oxå <3


Hello tänkte bara ge er en liten snabb upd...

img_3645 (MMS)

Hello tänkte bara ge er en liten snabb update :) Igår var jag hos lillen - hovslagaren var där och skodde av honom + verkade honom. Så nu får han gå barfota hela betes perioden sen så skor vi runt om i höst:)  Beauty har gått tis, ons och idag då:)  Nu i em blir det Halmstad är jag rätt säker på och sen till stallet igen för att släppa ihop Beauty med resten av hästarna. Hon ska nämligen få gå ute nu på nätterna :)... Men vi höres


Hello det var inte igår... Men har haft an...

img_9667 (MMS)

Hello det var inte igår... Men har haft annat för mig + att det ha varit 4 dar av ständig värk, så har prioriterat min kraft.  Men idag blev det en liten snabb visit i Lerum och sen till stallet för att pyssla med sessan, blev ett avsvalkande bad och food :) tror inte hon klagar... Är lite nervös för att hon ska gå ute from torsdag iom att jag åker bort. Men det fixar hon och Denise tar ju hand om henne :)  Hälsade på lillen igår, ska dit en gång till i veckan - innan jag sticker. Och smörja, spraya på flugmedel osv ska lyckas få tag på hovis oxå.  Men vi höres väl :)


RSS 2.0